top of page

BURO PREVOS is een onafhankelijk en allround bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesburo voor zowel nieuwbouw als ook verbouw in de particuliere en zakelijke sector.

Het dienstenpakket bestaat uit ontwerp- en tekenwerk, digitalisering van tekeningen, het verzorgen van bouwaanvragen, begeleiding en advisering van het bouwvoorbereidings- en uitvoeringsproces inclusief bouwtoezicht.

BURO PREVOS verzorgt het bouwkundig tekenwerk en de bouwcoördinatie van beginfase tot en met de oplevering.

Het is te allen tijde mogelijk op locatie zelf de nodige details te inventariseren om uw ideeën en wensen zo goed mogelijk te verwerken. Samen zoeken wij naar de meest optimale oplossing.

BURO PREVOS zet zich in voor een plezierige en open relatie die daarnaast gebaseerd is op wederzijds vertrouwen met als eindresultaat de realisatie van uw plannen!

Daarnaast bestaat voor de zakelijke sector de mogelijkheid een volwaardig professioneel projectleider en/of tekenaar op project- of freelancebasis in te huren voor het opvangen van tijdelijke pieken. Dit kan bij u op locatie of op ons eigen kantoor in Hoensbroek.

Heeft u plannen voor bouw of verbouw of wilt u meer informatie, neem dan contact op voor een vrijblijvend informatief en oriënterend gesprek.

foto BURO titel.JPEG
bottom of page